Marius Cosmin Vasile – Eficiență și performanță în ecuația agrobusiness

marius_vasile_agro_slidr

Marius Cosmin Vasile, Eficiență și performanță în ecuația agrobusiness, prefață de Prof. univ. dr. Manole Victor. Coperta: Rudy Roth. 222 p. ISBN 978-606-95394-5-3. Preț: 30 lei; 12 euro.

Marius Cosmin Vasile este expert A.F.I.R. (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale), doctorand A.S.E., Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului, București.

„Lucrarea de față se adresează studenților de la facultățile cu profil economic și celorlalți specialiști din domeniul de referință, dar și cititorului interesat de aspecte importante ce țin de consolidarea și dezvoltarea exploatațiilor agricole și a economiei agroalimentare.

Această carte cuprinde o serie de aspecte relevante, teoretice și practice, legate de eficiența economică și performanța în unitățile agroeconomice și în exploatațiile agricole. În cadrul lucrării se acordă o atenție deosebită formelor și modalităților care pot asigura realizarea eficienței economice și implicit a performanței. Aspectele teoretice reliefate în carte vor ajuta studentul, dar și cititorul obișnuit să-și formuleze o opinie în egală măsură practică, dar și constructivă, care va ține de realizarea eficienței economice în unitățile agroalimentare și de exploatație agricolă.” – Prof. univ. dr. Manole Victor, Prefață.

Fragment din volum

Imagini din tipografie

Tiparul și imagini: Nicoleta Savu

Cartea poate fi comandată la una dintre adresele:

leviathan.romania@yahoo.comcostintuchila@gmail.com

pusa.roth@yahoo.com, cu mențiunea pentru Editura Leviathan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *